Nicolae Robu, atac la fosta „tripletă” a Primăriei Timişoara

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, ironizează, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, fost conducere a Primăriei Timişoara, adică pe fostul edil, Gheorghe Ciuhandu, şi pe foştii viceprimari, Sorin Grindeanu şi Adrian Orza, care s-au remarcat în ultimele zile prin atacuri verbale la adresa lui.

 

Cine au ieșit de la naftalină zilele acestea? Gheorghe Ciuhandu și Sorin Grindeanu! Cuplul primar-viceprimar până în 2012. Cei care, împreună cu colegul lor de echipă, Adrian Orza, au ținut Timișoara pe loc atâția ani, deși au dispus de o mulțime de bani! Câtă nerușinare!”, afirmă Nicolae Robu.

Despre Gheorghe Ciuhandu spune, printre altele, că a ținut orașul într-un imobilism total și în lamentări, timp de 16 ani. Că a adus în oraș, „într-o zonă care era clar că e nepotrivită pentru așa ceva, o fabrică de cauciucuri (e vorba, evident, de Continental), făcând praf, pe termen lung, aerul într-o bună parte a orașului.” Că a umplut zona centrală a Timişoarei de „??? bogați”, iar Piața Traian, „de ??? săraci (unii spun hoți și, în câteva cazuri, lucrul, din păcate, s-a demonstrat.

În privinţa lui Sorin Grindeanu afirmă că acesta este unicul premier din istoria României „şi sunt convins că unic va rămâne, care a încercat să legifereze întru protecția jefuitorilor «noaptea ca hoții», scoțând în stradă sute de mii de români indignați și îngrijorați, peste 40.000, în Timișoara.” Ce tupeu pe el, tocmai el să vorbească de «valori»! Ce timișorean ar mai putea da doi bani pe un asemenea om?”

Despre Adrian Orza, primarul scrie „atât: liniuță.” Conchizând: „Chiar de râsu-plânsu, nu?”

Print Friendly, PDF & Email