Neuromed Timişoara a deschis şi un cabinet de pediatrie (P)

Neuromed Timişoara anunţă deschiderea, din această lună, a unui cabinet de pediatrie în cadrul Policlinicii Neuromed.

 

Consultaţiile la cabinet de pediatrie sunt oferite de medicul specialist pediatru Simona Mărunțelu,  care are şi experienţă clinică în ambulator, şi intraspitalicească.

Noul cabinet de pediatrie. Foto: Neuromed Timisoara

Ambulatorul de specialitate al Policlinicii Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: neurochirurgie, neurologie, cardiologie, gastroenterologie, chirurgie generală, endocrinologie, reumatologie, psihiatrie, ortopedie, pediatrie și traumatologie. De asemenea aici se pot face ecografii cardiace, ecografii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrii, Holter ECG și Holter de tensiune.

Programările se pot face la numărul de telefon: 0256-292.637. Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul în Timişoara, pe bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 43.

De asemenea, Neuromed are, din anul 2003, şi un serviciu de ambulanţă (telefon: 0256-970), prin intermediul căruia sunt oferite consultaţii medicale de urgenţă la domiciliu şi transport medical asistat în ţară, dar şi în străinătate. În cadrul Ambulanţei Neuromed sunt 14 ambulanţe şi o echipă de specialişti formată din 18 medici urgentişti, 3 medici AŢI, un medic cardiolog, 19 asistenţi, 2 paramedici şi 21 ambulanţieri.

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed, înfiinţat în anul 1999, este o societate civilă medicală, al cărei principal obiect de activitate îl constituie investigaţiile de înaltă performanţă prin rezonanţă magnetică şi computer tomografie, utilizate în toate specialităţile medicale.

Print Friendly, PDF & Email