Neuromed: „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”

Pentru al optulea an consecutiv, Neuromed lansează campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”. Cu această ocazie, timp de o lună, Neuromed va acorda reduceri substanţiale de preţ la investigaţiile de sân.

 

Nu doar în luna octombrie gândul nostru trebuie să fie la mama, soția, sora, prietena, iubita noastră. Nu, acest gând trebuie să îl avem în fiecare zi”, spun reprezentanţii Centrului Centrul de Diagnostic Imagistic Nuromed. Aceştia au lansat o nouă ediţie a campaniei „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!” care se va derula pe tot parcursul lunii octombrie.

Campania, aflată în al optulea an consecutiv, are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare dacă este diagnosticată în mod corect şi la timp.

Depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata, însă, în primul rând, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed oferă reduceri de preţ de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie. Reducerea este valabilă toată luna octombrie. Iar dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân sau puncţie bioptică sân.

Pentru programări, Neuromed pune la dispoziţie numărul de telefon: 0256-292. 637, pentru investigaţii la sân prin ecografie, elastografie şi mamografie.

Print Friendly, PDF & Email