Networking, burgeri și gulaș, la Autumn Barbeque

Asociația Banat IT organizează miercuri, 13 septembrie, Autumn Barbeque, eveniment anual de networking al celor activi în industria IT locală și din domenii conexe. Evenimentul își propune să reunească La Căpițe peste 300 de participanți.

 

Autumn Barbeque este un prilej de întrunire pentru comunitate, companii din domeniul IT fiind invitate să se implice ca și parteneri, dar și ca participanți, anunţă organizatorul evenimentului, Banat IT.

Acesta anunţă că participanților le sunt pregătite momente artistice și activități interactive specifice: tombola anuală și competiții organizate de sponsori. Phaser și All Friends Band vor concerta în cadrul evenimentului, iar o trupă de stand-up comedy din Timișoara va fi, de asemenea, prezentă pe scenă. „Meniul gustos cu burgeri și gulaș la ceaun va fi disponibil pe toată durata evenimentului, pentru a întreține atmosfera de barbeque”, dau asigurări reprezentanţii Banat IT.

Înființată de către un grup de profesioniști din domeniul IT, Asociația Banat IT este una dintre cele mai reputate organizații ale sectorului tech din vestul României, activând pentru creșterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovării și potențialului de cercetare-dezvoltare, îmbunătățirea practicilor de afaceri și de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educație de natură tehnologică și de business pentru cele mai diverse categorii de afaceri.

Print Friendly, PDF & Email