Negocieri în Alianța Dreapta Unită pentru candidatul la președinția CJ Timiș

Reprezentanţii Alianţei Dreapta Unită. Foto: USR Timiş

Reprezentanții USR, Forța Dreptei și PMP încep miercuri, 3 aprilie, negocierile pentru desemnarea candidatului Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Timiș și în privinţa proiectului comun pentru transformarea Timișoarei și Timișului în principalul pol de dezvoltare al României.

 

La negocieri, care vor avea la ora 14, la sediul Societății Timișoara, vor participa Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele USR Timiș, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiş, desemnat candidat pentru un nou mandat de către Forța Dreptei, după ce a demisionat din PNL, și Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș.

Reprezentanţii celor trei partide spun că au ales să aibă aceste discuții la sediul Societății Timișoara în mod simbolic pentru lupta pe care o poartă împotriva capturării de către PSD, cu ajutorul PNL, a tuturor funcțiilor în stat: primării, consilii județean, parlament, președinție.

„Timișoara e un oraș de dreapta și un oraș contestatar. Timișoara refuză organic naționalismul. Nu poți schimba ADN-ul unui oraș în campanie electorală, oricât ai lega cu funde colorate un mesaj. Amintirea imaginilor lui Iliescu si Vadim e încă prezentă și te îndepartează de compromis”, declară Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara.

Participanții la negocieri vor face la finalul negocierilor o declarație comună.

 

Print Friendly, PDF & Email