Naţionalul timişorean oferă cursuri de teatru pentru amatori

Teatrul Național din Timișoara lansează o nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori, în cadrul programului „Ora de teatru”.

 

Programul Ora de teatru este conceput ca o modalitate de dezvoltare personală prin mijloace specifice teatrului. La fel ca în cele șase ediții precedente, clasele sunt structurate pe grupe de vârstă, iar actori și regizori ai Teatrului Național din Timișoara vor fi alături de cursanți pentru a-i ghida pe drumul creativității, al explorării tehnicilor de relaționare cu sine și cu cel de alături, al îmbunătățirii abilităților comunicare și de autocontrol, anunţă reprezentanţii TNT.

Ora de teatru va cuprinde patru grupe, structurate pe categorii de vârstă: grupa A (6 – 9 ani), grupa B (10 – 13 ani), grupa C (14 – 18), grupa D (începând cu 19 ani).

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8 şi 16, la secretariatul Teatrului Național, la telefoanele 0256-499.908 şi 0745-508.595, sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com. Pentru înscriere sunt necesare numele și vârsta cursantului, adresa de email și numărul de telefon. Cursurile sunt gratuite.

Prima întâlnire a Ora de teatru va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11, la Sala 2 a Teatrului Național, când cursanții vor face cunoștință cu trainerii.

Print Friendly, PDF & Email