Muzică și Pandemic Ride la Gărâna

Pragu’ de Sus Foto Facebook Pragu’ de Sus

Musical Ranch-ul din Poiana Lupului, de la Gărâna, va găzdui anul acesta încă un eveniment, după ce, la început de august, s-au desfășurat acolo, festivalurile de folk și jazz, deja binecunoscute publicului.

 

Evenimentul, intitulat C19 Pandemic Ride, care va avea loc în 28 și 29 august, se adresează iubitorilor de enduro și cai putere.

Cele două zile vor fi pline de activități legate de motoare și se vor termina cu concerte susținute de Pragu’ de Sus și Cristi Iakab & The Road Band feat. Dean Bowman, anunţă organizatorii.

Pentru Enduro, traseul este cu plecare din Gărâna până la Lindenfeld (satul părăsit) și retur, iar pentru Asphalt Ride, acesta este Gărâna – Slatina Timiș – Caransebeș-Reșița – Gărâna.

Camparea este asigurată gratuit de către organizatori, în campingul de pe malul pârâului Grădiște, vizavi de Restaurantul La Scena.

Abonamentele, care pot fi achiziționate de pe https://www.bilete.ro/c19-pandemic-ride/, costă 60 de lei pentru o persoană și 100 de lei pentru un cuplu, pentru ambele seri. În preț, precizează organizatorii, sunt incluse o țuică și gulașul.

Pentru a se păstra distanțarea socială, numărul de participanți este limitat la 400, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. La intrarea în Ranch-ul Musical se va efectua triajul epidemiologic.

Acesta este organizat de Lupo Touring, La Scena și Sus în sat, în colaborare cu Trust Mc, din Reșița, având ca parteneri pensiunile Lora, Unicat, din Brebu Nou, Gotschna şi Sara, din Văliug.

 

Print Friendly, PDF & Email