Muzeul de Artă Timișoara lansează un concurs de design pentru biletul unic

Foto: ArtEncounters

Consiliul Județean Timiș își propune să introducă un bilet unic pentru vizitarea Muzeului Național al Banatului, a Muzeului Satului Bănățean și a Muzeului Național de Artă Timișoara. În acest sens, Muzeul Național de Artă Timișoara lansează un concurs de design, la finalul căruia va fi aleasă grafica acestui bilet.

 

Dimensiunea biletului este de 23×10 cm, designul în policromie atât pe față, cât şi pe verso şi trebuie perforat în unul sau două locuri.

Pe bilet trebuie să se regăsească logo-urile Muzeului Național al Banatului, Muzeului Satului Bănățean și Muzeului Național de Artă Timișoara, logo-ul Discover Timiș şi imagini reprezentative ale fiecărui muzeu participant. Imaginile şi logo-urile sunt accesibile la acest link.

Propunerile grafice trebuie să fie însoțite de datele de contact ale autorilor. Proiectele pot fi trimise cel târziu până la data de 1 iunie, în format electronic, pe adresa de mail muzeuldeartatimisoara@gmail.com.

Câștigătorul, selectat în urma jurizării, va fi promovat pe paginile de social-media ale celor trei Muzee și va beneficia de premii surpriză.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email