Multibrandul Victoria Gallery a deschis un magazin în Iulius Mall Timişoara (P)

Victoria Gallery, o franciză aparținând multibrand-ului Victoria 46, s-a lansat recent la Iulius Mall Timişoara. Magazinul completează lista brandurilor pe care clienţii le găsesc exclusiv în mall-ul companiei Iulius din Timişoara.

 

Victoria Gallery este situat la demisol şi a fost inaugurat în urma unei investiții în valoare de 150.000 de euro. Magazinul se desfăşoară pe o suprafaţă de 60 mp şi cuprinde o selecție de 14 branduri româneşti. Victoria Gallery aduce mai aproape de clienţi o serie de nume din industria locală de modă și accesorii, precum: Murmur, Paisi, Andreea Raicu, Tria Alfa, AR Jewelry, Hardot, PNK Casual, Iiana, Sin on Skin, Sofija Jewelry, Bardash, Baden 11, Vero Milano și Exe. Colecțiile se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, magazinul fiind, totodată, o destinație excelentă pentru cadouri inspirate.

Conceptul magazinului este orientat către oferirea de soluții vestimentare complete day to night, complimentate de bijuterii și accesorii moderne, realizate din aur, argint și piele. Propunerile designerilor români se înscriu în registrul casual sau sporty, însă includ și piese de seară în ediție limitată. Designul interior este minimalist şi rafinat, cu linii cromatice simple care urmăresc să pună în valoare spaţiile dedicate brandurilor.

Primul magazin Victoria Gallery a fost deschis în Constanța. Planul grupului pentru 2018 presupune deschiderea de noi locaţii în rețeaua Iulius Mall din Cluj-Napoca și Iași. Extinderea în afara granițelor este gândită pentru următorii doi ani.

Acest concept de retail a demonstrat că funcționează foarte bine, magazinele înregistrând vânzări de peste 7.500 euro/mp/an”, a declarat Andreea Altay, CEO Victoria46 & Victoria Gallery.

Victoria 46 este un business românesc lansat acum zece ani în București, care propune o selecție quality de branduri internaționale și designeri autohtoni.

Print Friendly, PDF & Email