Moş Crăciun aşteaptă scrisorile copiilor din Timişoara

Foto: Primăria Timisoara

Moş Crăciun anunţă că a lăsat la Târgul de Crăciun din Timişoara, lângă brad, o cutie magică în care așteaptă scrisorile copiilor.

 

Sosirea lui Moş Crăciun la Timişoara este anunţată, spun reprezentanţii Primăriei, pentru 19 decembrie, ora 19. Acesta va veni într-o sanie trasă de reni şi va dărui cadourile pregătite de spiriduşi copiilor care au fost cuminți tot anul.

Pentru aceasta, Moşul face apel la copiii cu vârsta cuprinsă  între 3 şi 10 ani pentru a-i trimite scrisorile lor, cei mici, care nu ştiu să scrie, putând fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile trebuie depuse până în 17 decembrie, în cutia magică amplasată lângă bradul diun Târgul de Crăciu, şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea.

Pe post de „spiriduşi” ai lui Moş Crăciun sunt Primăria Municipiului Timişoara, Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC Romania şi Coca-Cola România .

În data de 19 decembrie, de la ora 17, va deschide programul artistic compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad cu spectacolul Atenție! Moș Crăciun există, spectacol care va prefața

Venirea lui Moș Crăciun va fi prefaţată de spectacolul Atenție! Moș Crăciun există, susţinut în 19 decembrie, de la ora 17, de compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad.

Print Friendly, PDF & Email