Modificări temporare în graficul și traseele unor mijloace de transport în comun

Sursă foto: Primăria Timişoara

Pentru perioada 31 august – 3 septembrie, Societatea de Transport Public Timişoara anunţă modificări în graficul și traseele unor mijloace de transport în comun.

 

În 31 august, ca urmare a solicitării Primăriei Remetea Mare, programul de transport al liniei M27, Timișoara – Remetea Mare – Ianova va fi suplimentat cu o cursă, tur-retur. Cursa va avea plecare la ora 16 de la Ianova, cu destinație Parcul Rozelor (stația Parcul Copiilor, de pe strada Michelangelo) și retur la ora 20 de la Parcul Rozelor (aceeași stație, Parcul Copiilor, de pe strada Michelangelo ca la tur) cu destinație Ianova. Modificarea este făcută pentru a veni în sprijinul organizării Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși – Timișoara 2023.

În 2 septembrie, ţinând cont de o procesiune religioasă pe traseul Sala Olimpia – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo – strada  Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu – Piața Iancu Huniade  – Piața Victoriei – Catedrala Mitropolitană, la solicitarea Mitropoliei Banatului mijloacele de transport de pe traseele suprapuse cu traseul procesiunii religioase vor circula cu atenție și cu restricții, între orele 14.30 şi 17. La sosirea procesiunii religioase în fața Catedralei Mitropolitane, traficul rutier de pe bulevardul Ferdinand I va fi închis în zona adiacentă Catedralei Mitropolitane. Ca atare, autobuzele liniilor 33 și 33b vor întoarce în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”), iar autobuzele liniei Expres 3, la retur, vor avea traseul deviat de pe bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și revin pe traseul bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan.

În perioada 1-3 septembrie, când la Dumbrăviţa vor avea loc Zilele Dumbrăviței, strada Gheorghe Doja, din zona parcului, va fi închisă traficului. Prin urmare, traseul minibuzului liniei M45 va fi deviat în zona respectivă pe strada Tudor Vladimirescu – strada Jozsef Attila – strada Ghe Doja – strada Franyo Zoltan.

Print Friendly, PDF & Email