Modificări în orarul de zboruri al Aeroportului Timişoara

Generate de condiţiile meteo

Aeronava TaromCondiţiile meteo nefavorabile înregistrate astăzi în zona Aeroportului  Bucureşti Otopeni au generat întârzieri ale zborurilor companiei Tarom,  Bucureşti – Timişoara şi retur.

 

Oficialii Aeroportului Internaţional Timişoara anunţă că, din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni, aeronava Tarom care trebuia să sosească pe Aeroportul Timişoara la ora 8.15, a decolat cu întârziere şi a aterizat la Timişoara la ora 10.08.  Din acelaşi motiv, zborul  de retur care trebuia să plece de la Timişoara la ora 8.45, a decolat la ora 12.15.

Până la această oră, acestea sunt modificările în programul zborurilor înspre şi dinspre Aeroportul Internaţional Timişoara «Traian Vuia»”, anunţau reprezentanţii A.I.T într-un comunicat de presă remis în această după-amiază, la ora 16. Aceştia mai spun că, anul trecut, Administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara a derulat ample proiecte de investiţii în infrastructură, inclusiv în sistemul de balizaj, astfel că operarea zborurilor pe  A.I.T. se realizează la standarde tehnice şi operaţionale ridicate.

Print Friendly, PDF & Email