Modificări de tarife la serviciile operate de Retim, în dezbatere publică

Consiliul Județean Timiș pune în dezbatere publică două proiecte de hotărâre privind modificările de tarife la serviciile operate de asocierea RETIM-RER.

 

Este vorba despre două proiecte de hotărâre privind ajustarea tarifelor de salubrizare din contracte de concesiune încheiate în 2013 între Consiliul Judeţean Timiș şi asocierea Retim Ecologic Service SA – RER Servicii Ecologice SRL.

Primul dintre ele se referă la necesitatea ajustării tarifelor determinate de creșterea costurilor de exploatare și operare în incinta DDN Ghizela, în funcție de modificarea indicelui prețurilor de consum. Documentația aferentă poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la această adresă.

Cel de al doilea act privește necesitatea actualizării tarifelor aplicate în cazul celor patru tipuri de servicii prestate de asocierea amintită. Documentele complete se regăsesc în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la această adresă.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru cele două inițiative supuse procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până în 11 august ca mesaj în format electronic pe adresa de mail: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură, în ambele cazuri.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public cele două propuneri, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 11 august, transmit reprezentanţii CJ Timiş.

 

Print Friendly, PDF & Email