Mobilier modern pentru noul corp de clădire al Liceului Waldorf

Sursă foto: Facebook / Liceu Waldorf Timişoara

Primăria Timișoara anunţă că va dota noul corp de clădire al Liceului Waldorf cu mobilier modern și complet adaptat nevoilor specifice ale procesului educațional. 

 

Dotările includ piese specializate pentru diverse spații educaționale, mobilier specific pentru laboratoare de științe (mese, chiuvete din inox, rafturi metalice de depozitare, dulapuri de depozitare specifice pentru laborator), mese pentru calculatoare, biblioteci, etajere, catedre, bănci și scaune de clasă din lemn masiv. Valoarea totală a achiziției de mobilier este de apropae 708.000 de lei, la care se adaugă TVA, contractul fiind atribuit firmei Dac Technology SRL.

Noul corp de clădire are opt săli de clasă, 12 săli pentru laboratoare, ateliere și cabinete, o sală multifuncțională, două săli afterschool și spații administrative, oferind un spațiu modern de învățare pentru 446 de elevi din ciclurile primar și gimnazial.

Achiziția de mobilier pentru acest corp este inclusă într-un proiect mai amplu privind construcția și dotarea Liceului Waldorf cu mobilier, echipamente IT, materiale didactice moderne și materiale specifice pentru documentare, pentru creșterea accesului la informație și crearea bazelor necesare pentru utilizarea noilor tehnologii. Valoarea totală a proiectului este de aproape 30 de milioane de lei, cu TVA inclus, din care 14 milioane lei sunt asigurați din fonduri europene, iar restul din bugetul local al Primăriei Timișoara.

„Investiția în Liceul Waldorf reprezintă o parte esențială din eforturile noastre mai ample de modernizare a infrastructurii educaționale din Timișoara. Bugetul votat în Consiliul Local pentru anul 2024 prevede investiții în educație care însumează aproape 20% din bugetul de dezvoltare al orașului. Cu un buget record de peste 235 de milioane de lei, Primăria Timișoara asigură resurse financiare semnificative pentru investiții noi în infrastructura educațională, modernizarea școlilor și dotarea lor cu echipamente moderne”, transmit reprezentanţii Municipalităţii.

 

Print Friendly, PDF & Email