Miting electoral al Alianței 2020 USR-PLUS, la Timişoara

Alianța 2020 USR-PLUS organizează al doilea miting electoral, la Timișoara, la sfârşitul acestei săptămâni. La miting vor fi prezenți președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare.

 

După mitingul de la Cluj, mergem la Timișoara. După 30 de ani, vrem să pornim o altfel de revoluție de la Timișoara, o revoluție a decenței și a normalității, o revoluție care să înlăture odată pentru totdeauna hoția și prostia de la conducerea României. Așteptăm timișorenii să se alăture celor mai buni candidați pe care România i-a avut până acum la alegerile europarlamentare. Avem încredere că împreună cu timișorenii vom schimba din nou parcursul acestei țări, când politica românească se află într-un moment de cotitură”, declară Dan Barna, președinte USR și copreședinte al Alianței.

La rândul său, şi Dacian Cioloș, președinte PLUS și copreședinte al Alianței, spune: “La 30 de ani de la Revoluție, ne întoarcem la Timișoara pentru a discuta despre libertate, viitor și Romania care își iubește cetățenii. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în viitorul european al ţării noastre.”

Dintre candidații alianței, vor fi prezenți la miting Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Ramona Strugariu, Dragoș Tudorache, Nicu Ștefănuță, Alin Mituța, Alexandru Vărzaru, Cătălina Sofron, Daniela Șerban, George Țăranu, Ștefan Pălărie, Teodora Stoian, Florin Andrei, Camelia Crișan, Naomi Reniuț Ursoiu și Anca Majaru.

Mitingul electoral al Alianței va avea loc la Sala Olimpia din Timișoara, duminică, 12 mai, de la ora 16.30. În deschiderea evenimentului va cânta trupa OCS, iar participarea la eveniment este liberă.

Print Friendly, PDF & Email