Mircea Geoană conferenţiază la Universitatea de Vest din Timişoara

Un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele miniștrilor”, organizate de Universitatea de Vest din Timişoara, va avea loc mâine. Invitat este Mircea Geoană.

 

Dezbaterea, a doua din ciclul „Conferințele miniștrilor”, va avea loc vineri, 30 martie, de la ora 14, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, fiind susţinută de Mircea Geoană, fost președinte al Senatului României (2008-2011), ministru al Afacerilor Externe (2000-2004) și fost ambasador al României în Statele Unite (1996-2000), fondator și președinte în exercițiu al Institutului Aspen România. Acesta  ca temă a prelegerii: Capcana mediocrității. Gânduri în preajma Centenarului.

„Centenarul, dincolo de festivism, spre viitor. Actor sau spectator în Europa? Actor sau spectator în propria țară? Acestea sunt câteva dintre tematicile abordate în cadrul conferinței”, anunţă reprezentanţii UVT.

Acesta este un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele miniștrilor”, organizate de UVT, în care au loc întâlniri ale mediului academic și ale publicului timișorean cu specialiști care au făcut sau fac parte din Guvernul României, oameni căutați în medii europene, pentru expertiza și bunele practici pe care le pot promova.

Această nouă serie de evenimente interactive vine în completarea acțiunilor devenite deja tradiție la UVT, care aduc în Timișoara personalități naționale și internaționale, diplomați, renumiți cercetători și oameni de cultură.

Citeşte şi: Cristian Diaconescu, la „Conferințele miniștrilor”, de la Universitatea de Vest din Timişoara

 

Print Friendly, PDF & Email