Ministrul Tudorel Toader, aşteptat de protestatari la Universitatea de Vest din Timişoara

Foto: Banatul azi

Un grup de protestatari îl aşteaptă, în această dimineaţă, la Universitatea de Vest din Timişoara pe ministrul Tudorel Toader. Pe reţelele de socializare apăruse de vineri informaţia că acesta urma să participe azi, de la ora 11, la o întâlnire cu magistraţi de la Curtea de Apel Timişoara.

 

Pe Facebook fusese anunţat de vineri un eveniment sub titlul „Aşteptându-l pe Gargamel”. „Curtea de Apel Timişoara îşi va susţine raportul de activitate anual în Aulă Magna a Universităţii de Vest Timişoara. Din informaţiile noastre, începând cu ora 11, a fost invitat şi tovarăşul Gargamel – groparul justiţie româneşti. Unealta neisprăvită a regimului de tâlhari, s-a identificat în ultima vreme ca fiind principală sluga a dictatorului de Teleorman. În cunoscuta tradiţie civică, vă invităm să-i aducem «omagiile» noastre, în mod civilizat, cu urările deja tradiţionale”, anunţau organizatorii, reprezentanţii Inţiativei Timişoara şi ai mişcării Rezist.

La ora 10.45, un grup de protestatari îl aşteptau pe Tudorel Toader în faţa Universităţii de Vest. Pe pancarte se puteau citi mesaje precum: „Afară din Universitate, afară din Timişoara, Afară din Banat!”, „Mutaţi-vă în Teleorman”, „Toxic pentru democraţie”. Un tânăr purta o tavă cu rahat şi spunea că i-a pregătit-o lui Tudorel Toader, numit comunis mânjit”, şi că îl va întreba dacă îl serveşte şi la Timişoara sau doar la Guvern.

Ministrul Tudorel Toader nu şi-a făcut, însă, apariţia la UVT.

Print Friendly, PDF & Email