Ministrul Sănătății, la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara: „Am venit să văd o clinică pe care am vrut să o felicit”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, s-a aflat miercuri o scurtă vizită la Timişoara, după cea din județul vecin, făcută la Spitalul Județean de Urgență Arad.

 

În Timișoara, ministrul Sănătății a vizitat la Spitalul de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș”, unde, spune, a rămas cu o impresie bună. „Am venit aici să văd o clinică care merge. O clinică în care medicii tratează, o clinică în care medicii și-au înfrânt frica, o clinică pe care într-adevăr am vrut să o felicit”, a declarat, potrivit Radio Timișoara, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății s-a mai întâlnit cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, şi cu prefectul de Timiș Liliana Oneţ.

Ministrul Nelu Tătaru a fost la Spitalul Județean de Urgență Arad pentru a verifica cum sunt primiţi pacienţii. „Am găsit un personal cu un moral relativ scăzut (…). Medicii noştri ar trebui să înţeleagă că este un moment în care trebuie să fim împreună toţi, este un moment în care ar trebui efectiv să ne gândim la cei din Arad”, a declarat, potrivit Radio Timișoara, ministrul Sănătăţii.

Acesta a făcut o vizită şi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pentru a vedea cum au loc triajele epidemiologice, declarând apoi că se aşteaptă în perioada viitoare la o transmitere a noul Coronavirus de către românii care vin din afara ţării.

 

Print Friendly, PDF & Email