Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe copiii internați în Spitalul Județean Timișoara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a vizitat azi pe cei doi copii care au fost răniți în timpul furtunii de duminică după-amiază, internați la Spitalul Județean Timișoara, unde au suferit intervenții chirurgicale.

 

„Am vrut să-i văd pe cei doi minori care au suportat intervenții chirugicale serioase. Din păcate, Teodora nu este într-o stare foarte bună, este în stare critică. Robert este în stare stabilă. Îmi doresc să se însănătoșească și să revină acasă, alături de părinți”, a declarat ministrul Carmen Dan, citată de Agerpres.

Ea a precizat că, dintre celelalte persoane internate în spital, o situație mai deosebită este consemnată în cazul unei femei care urmează să fie supusă unei intervenții chirugicale.

Conform informațiilor medicilor, la Spitalul Județean din Timișoara au ajuns duminică după-amiază 41 de persoane rănite în urma furtunii, dintre care 11 au fost internate. Doi copii, de 11 și 10 ani, au fost operați și se află la secția de ATI. De asemenea, șase persoane se află internate la secția de Neurochirurgie, patru la Ortopedie și una, la Politraume.

 

Print Friendly, PDF & Email