Mii de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite în portbagajul unei maşini

Tigari contrabandaPoliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, peste 1.700 pachete de ţigări de contrabandă maşina unui cetăţean român.

În jurul miezului nopţii, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontiera Timiş împreună cu lucrători de la Sectorul Poliţie de Frontieră Moraviţa şi Deta au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Pe drumul E70, în zona de frontieră, a fost oprit un autoturism înmatriculat în România, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări. În portbagajul maşinii, la a cărui volan se afla B. Fănică, în vărstă de 32 ani, din Timiş, au fost găsite 1.706 pachete de ţigări marca „Fast”, în valoare de 17.060 de lei, anunţă agentul-şef adjunct Mihaela Leş, purtător de cuvând al I.T.P.F. Timişoara.

Pe numele tânărului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiuni de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete. În plus, întrega cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Print Friendly, PDF & Email