Mii de locuri au rămas libere la universităţile din Timişoara după prima sesiune de admitere

Universitatea de Vest TimisoaraLa cele patru universităţi de stat din Timişoara au rămas neocupate peste 3.300 de locuri, după prima sesiune de admitere, majoritatea, la Universitatea de Vest.

 

După prima sesiune de admitere, la Universitatea de Vest din Timişoara au rămas neocupate 170 de locuri bugetate şi 2.200 de locuri cu taxă. Oficialii UVT transmit că cele mai multe locuri bugetate disponibile sunt la Facultatea de Fizică – 45 locuri şi la Facultăţile de Chimie, Biologie, Geografie – câte 21 de locuri.

Şi la Universitatea Politehnica au rămas neocupate locuri – 528, din care 109 bugetate. UPT anunţă că mai are disponibile locuri la şapte facultăţi: Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Regele Mihai I al României” mai sunt disponibile pentru sesiunea de admitere din toamnă 50 de locuri bugetate şi 350 de locuri cu taxă.

De asemenea, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara au rămas neocupate 86 de locuri, cele mai multe, 21, la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare.

Toate cele patru universităţi organizează o sesiune de admitere şi în toamnă.

Print Friendly, PDF & Email