Mihai Răzvan Ungureanu, aşteptat la Timişoara

Mihai Razvan UngureanuMihai Răzvan Ungureanu va fi prezent joi, 13 martie, la Timişoara. Acesta este invitatul Centrului Areopagus, la prima întâlnire care va deschide seria de evenimente intitulată "Ştiinţe politice şi comunicare”.

Invitatul de joi, 13 martie, al Centrului Areopagus, din Timişoara, este Mihai-Răzvan Ungureanu, profesor universitar în cadrul Universităţii din Bucureşti.
Întâlnirea de joi, 13 martie, de la ora 19, moderată de conf. dr. Silviu Rogobete, de la Universitatea de Vest din Timişoara, deschide o serie de evenimente, organizate în cadrul proiectului „Credinţa şi profesia”, ce se vor desfăşura la Centrul Areopagus, în perioada martie – aprilie.
Pe lângă Mihai Răzvan Ungureanu, invitaţi speciali la această serie de evenimente sunt Lord Griffiths of Fforestfach, vicepreședinte al Goldman Sachs Int., membru al Camerei Lorzilor din Marea Britanie – aşteptat la Centrul Areopagus în 10 aprilie –, prof. dr. Vasile Boari, director al Institutului de Studii Globale al Universităţii „Babeș-Bolyai”, din Cluj-Napoca – care va veni la Timişoara în 19 martie –, jurnaliştii Vlad Mixich, de la HotNews (prezent la Timişoara în 27 martie), şi Daniel Dancea (2 aprilie) şi conf dr. Silviu Rogobete care va susţine o prelegere în 16 aprilie.

Reprezentanţii Centrului Areopagus anunţă că la aceste dezbateri sunt invitați să participe toți cei care doresc o mai bună înţelegere a dinamicii şi a provocărilor actuale din viaţa politică, profesionişti a căror activitate implică o prezenţă în spaţiul public (jurnalişti, analişti politici), studenţi care se specializează în acest domeniu şi, în general, persoane care doresc să analizeze acest domeniu din perspectiva credinţei creştine. „Acest training este oferit gratuit, participanţii asumându-şi responsabilitatea de a participa la întregul program. Îi invităm pe toți cei interesați să se înscrie până în 12 martie, la adresa educatie@areopagus.ro", spune Paulian Petric, de la Centrul Areopagus.

Print Friendly, PDF & Email