„Mergem toți într-o barcă”, la Timişoara, cu Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă

Foto: Urban

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă vor susţine la Timişoara concertul Mergem toți într-o barcă, în cadrul căruia publicul va asculta cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști

 

Când rostești sau auzi numele lui Mircea Vintilă, gândul te duce la folk, la muzică de calitate, la un spectacol pentru oameni și idei. I se mai spune și „lordul”, de la piesa lui, Lordul John.

Alexandra Uşurelu, care a debutat în 2014, cu albumul La capătul lumii, s-a făcut remarcată în aproape 400 de concerte, în ultimii trei ani, drept o artistă care a readus bunul-simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, vocea și personalitatea ei trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertul susţinut de Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă, Mergem toți într-o barcă, adus pentru prima oară în Timișoara, include cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști, dar și momente susținute împreună, cântând Ceva se întâmplă cu noi, Prețul corect sau Barca.

Cei doi vor fi acompaniaţi de cvartetul de coarde Petrila Strings Quartet, format din membri ai orchestrei Filarmonicii Banatul din Timișoara, şi de bandull Alexandrei, care include mai mulţi muzicieni timișoreni ce activează acum în București.

Concertul va avea loc în 6 noiembrie, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Biletele, se găsesc online pe iabilet.ro sau la Casieria Teatrului Național, la prețuri de 40, 60, 80 și 100 de lei.

Print Friendly, PDF & Email