Membru PSD Timiş, numit la conducerea Casei Naționale de Pensii Publice

Ioan-Petru Căprariu, membru al PSD Timiş, a fost numit în funcția de președinte al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație al acestei instituţii.

 

Numirea lui Ioan-Petru Căprariu, aflat în conducerea Casei Județene de Pensii Timiș de aproape 30 de ani, a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial de ieri.

„Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Timiș pentru toată susținerea pe care mi-o acordă”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, a salutat numirea: „Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție.”

Print Friendly, PDF & Email