O femeie, membru P.P.D.D., a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei Lugoj

Teatrul LugojO femeie, membru al PPDD, a murit în urma unui infarct, în timpul alegerilor pentru conducerea filialei Lugoj a partidului, desfăşurate la Teatrul Municipal din Lugoj.

Senatorul de Lugoj al P.P.D.D. Ioan Iovescu declară, citat de Mediafax, că duminică seară, în timpul alegerilor conducerii filialei din Lugoj a partidului, o femeie în vârstă de 67 de ani, unul dintre membrii activi, a murit în urma unui infarct. “A făcut infarct în timp ce ne desfăşuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru şefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizaţiei noastre si venise la alegeri însoţită de fiica ei. Când a leşinat, a primit repede primul ajutor, pentru că în sală a fost prezentă o colegă de-a noastră care este asistentă pe ambulanţă. Au venit după 14 minute şi două ambulanţe, medicii au încercat resuscitarea încă jumătate de oră, dar degeaba”, spune Ioan Iovescu.

După decesul femeii, conferinţa de alegeri a continuat, preşedintele P.P.D.D. Timiş, deputatul Adrian Diaconu, anunţând la microfon, potrivit senatorului Iovescu, că, având în vedere că este un singur candidat pentru funcţia de preşedinte al P.P.D.D. Lugoj, acesta să fie declarat câştigător, apoi alegerile s-au încheiat. “Dacă nu era preşedintele organizaţiei judeţene acolo, sigur, suspendam totul. Oricum, rezultatul se ştia dinainte, nu mai avea rost să alegem prin vot secret. A fost un singur candidat pentru conducerea organizaţiei din Lugoj, Ioan Vinchici”, a mai spus Iovescu.

Potrivit lui Ioan Iovescu, familia femeii decedate în timpul alegerilor la P.P.D.D. Lugoj va primi un ajutor financiar din partea partidului.

Print Friendly, PDF & Email