Membri ai PSD Timiș au marcat Ziua Pământului printr-o acțiune de ecologizare pe malul râului Timiș

Acțiunea de curățenie a început la ora 16 și, timp de câteva zeci de minute, a fost strânsă o cantitate considerabilă de deșeuri.

 

„Protecția mediului trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Ceea ce am realizat împreună cu colegii mei, astăzi, este o acțiune asumată, menită să marcheze determinarea și implicarea social-democraților în protejarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului, PSD a fost și va rămâne un promotor al apărării pădurii”, declară senatorul Sebastian Răducanu, secretar executiv al PSD Timiș, care a participat la acţiune alături membri social-democraţi şi de Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș.

Sebastian Răducanu susţine că „guvernele PSD au impus o întreagă legislație care să combată drastic defrișările ilegale: Codul Silvic, Radarul Pădurii, sistemul 112 pentru transportul suspect de lemn, modificarea legii contravențiilor silvice” şi anunţă că săptămâna viitoare PSD va depune un proiect de lege pentru achiziții verzi, prin care asigură suport legislativ ca achizițiile publice să protejeze mediul, să scurteze lanțurile de transport și distribuție.

Print Friendly, PDF & Email