Melodii de colorat, semnate Nicu Alifantis

Nicu Alifantis Foto cugetliberNicu Alifantis va fi prezent la Timișoara, unde își va lansa o carte de colorat cu CD pentru copii. Un album care în care fiecare melodie poate fi colorată.

 

Muzicianul, actorul și poetul Nicu Alifantis va fi prezent la Timișoara în data de 7 noiembrie, de la ora 11, la Librăria Cartea de Nisip, unde își va lansa cartea de colorat cu CD pentru copii Șotron. Albumul conține 17 piese muzicale și 16 planșe de colorat,  iar fiecare melodie poate fi colorată.

Dacă ar fi să folosim un dicton pentru a descria cartea, acesta ar fi următorul: «Alifantis cântă, copii colorează!» Ce este mai frumos decât timpul petrecut împreună cu copii noștri? Ascultăm muzică, cântăm și colorăm. Muzica prinde forme și culoare dând viață personajelor de poveste”, spun reprezentanţii Librăriei Cartea de Nisip.

Povestind despre Şotron, Nicu Alifantis spune că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, amintirile din copilărie capătă tot mai mult contur, iar detaliile acestora devin din ce în ce mai pregnante, mai clare. „Gurile rele spun cum că bătrânii investesc tot mai mult în jucării. Poate fi o glumă, cum la fel de bine putem spune că, probabil, cercul se pregătește să se închidă. Pot spune că, făcând abstracție de aceste gânduri, mai mult sau mai puțin serioase, m-am hotărât să dedic acest an copiilor. Indiferent de vârsta lor, indiferent că sunt ai noștri sau nu, trebuie să recunosc că m-am gândit printre altele și la copilul din fiecare dintre noi. Mai cred că în clipa în care nu mai regăsim copilul din noi, înseamnă că am murit. Cred că inocența, naivitatea, puritatea și sinceritatea copiilor trebuie protejate, păstrate și impulsionate, asemenea vieții ce ne-a fost dată spre-a o trăi”. Afirmă Nicu Alifantis, adăugând că acestea sunt argumentele care l-au determinat să facă acest album cu cântece pentru copii.

Print Friendly, PDF & Email