MedLife a deschis cea de-a doua clinică de mari dimensiuni din Timișoara

Medlife Timisoara exterior clinicaMedLife a inaugurat azi, a doua clinică de mari dimensiuni din Timișoara. Hyperclinica MedLife Timișoara este cea mai mare clinică privată din oraș și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 26 de specialități medicale, distribuite în 21 de cabinete.

 

Hyperclinica MedLife Timișoara oferă servicii integrate de ambulator, imagistică și laborator, iar începând de anul viitor va pune la dispoziția pacienților și servicii medicale în regim de spitalizare de zi. Printre specialitățile medicale pe care pacienții le pot accesa se numără boli infecțioase, cardiologie, chirurgie estetică și reparatorie, chirurgie generală, dermatovenerologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie.

De asemenea, clinica include o sală de mici intervenții chirurgicale, un departament specializat de pediatrie, ce cuprinde servicii de cardiologie și chirurgie pediatrică, dar și un departament de dermatologie, dotat cu echipamente moderne și tehnologii revoluționare pentru tratamentul diferitelor afecțiuni ale pielii: tratarea vergeturilor, corectarea cicatricelor cauzate de acnee, arsuri, excizii chirurgicale, estomparea ridurilor și a liniilor fine, atenuarea vizibilității vergeturilor și a celulitei.

În cadrul Hyperclinicii MedLife Timișoara – care a presupus o investiţie de un milion de euro –, pacienții pot accesa, pe baza trimiterii de la medicul de familie, următoarele specialități, decontate de CAS: dermatologie, ORL, cardiologie, pediatrie, gastroenterologie, neurologie, medicină internă. 

Dispusă pe două niveluri, Hyperclinica MedLife Timișoara are o suprafață totală de 1.600 de metri pătrați, la care se adaugă un spațiu de parcare generos și o zonă verde. Echipa medicală este formată din peste 60 de medici și personal de suport.

Medlife Timisoara ORL pediatrieClinica, situată pe b-dul Eroilor de la Tisa nr. 28, clinica funcționează de luni până vineri între orele 7 – 20 și sâmbăta, între orele 8 – 14. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0256/960.

Prima clinică MedLife a fost inaugurată la Timişoara în anul 2008, fiind amplasată pe b-dul General Ion Dragalina nr. 37 A. Pe lângă cele două hyperclinici, MedLife deține un laborator, tot în Timișoara, și mai este prezentă în județ cu un centru medical la Lugoj și un punct de recoltare la Reșița.

În urmă cu șapte ani inauguram prima clinică de mari dimensiuni în Timișoara. În tot acest interval ne-au trecut pragul peste 670.000 de clienți, numărul acestora, deopotrivă cu cel al companiilor client, fiind în continuă creștere. Acest trend ne-a încurajat să ne extindem și să deschidem cea de-a doua clinică de mari dimensiuni – Hyperclinica MedLife Timișoara, de pe bulevardul Eroilor de la Tisa”, declară Mihai Marcu, președintele Consiliului de Administrație MedLife. Adpugând că, în perspectivă, MedLife doreşte să diversifice și mai mult soluțiile cu care vine în întâmpinarea nevoilor pacienților, dovadă fiind faptul că în urmă cu o lună a anunțat procesul de achiziționare a pachetului majoritar din banca de celule stem Stem Cells Bank din Timișoara

Potrivit oficialilor companiei, de la deschiderea primei hyperclinici și până în prezent, MedLife a deservit peste 670.000 de clienți plătitori și un portofoliu de peste 200 de companii care au beneficiat de pachete de prevenție medicală. De asemenea, în tot acest interval, compania a procesat peste 1,7 milioane de analize, probabil cel mai mare volum de teste medicale din regiune.

MedLife – care activează pe piața din România din 1996 – a inaugurat prima hyperclinică în 2004, la ora actuală deţinând 16 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, personalul MedLife își desfășoară activitatea în 16 hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, 18 laboratoare proprii de analize, zece spitale în București, Brașov, Arad, Craiova și Iași, dintre care un spital de pediatrie, unul de ortopedie și unul de obstetrică-ginecologie, trei maternități în București și în țară, 30 de centre medicale generaliste în București și în țară, 13 centre de excelență cu specializare unică, opt farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara. „MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către OMS și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program”, spun reprezentanţii companiei.

Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri de 93 de milioane de euro, prin creștere organică și de 100 de milioane de euro prin achiziții. Potrivit reprezentanților MedLife, dacă se finalizează tranzacțiile aflate în derulare, există premise ca cifra de afaceri aferentă anului 2015 să depășească 100 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email