Meditaţii gratuite la matematică, pentru elevi, la Politehnica Timişoara

Universitatea Politehnica Timișoara anunţă că vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat.

 

Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, se vor desfăşura în fiecare duminică, în perioada 16 februarie – 31 mai, cu excepţia zilelor de 12 și 19 aprilie), în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, între orele 10-13.

Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2020 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2019.

Chiar dacă aceste meditaţii sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii, participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de universitate, precizează reprezentanţii UPT.

Print Friendly, PDF & Email