Medicul Dan Poenaru îşi lansează un volum autobiografic

Dr. Dan Poenaru. Sursă foto: UMFT

Medicul Dan V. Poenaru îşi lansează un nou volum, de data aceasat autobiografic, Calea spre vârf, apărut anul acesta, la Editura „Victor Babeş” a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.Evenimentul de lansare, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara și Editura „Victor Babeş”, în cadrul manifestărilor Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023,  va avea loc în data de 4 aprilie, ora 17, în Amfiteatrul „Pius Brînzeu” al UMFT Timişoara.

Vor lua cuvântul, alături de autor, rectorul UMFT, prof. univ. dr. Octavian Crețu, prof. univ. dr. Marius Raica, conf. univ. dr. Mariana Cernicova-Bucă și scriitorul Ion Marin Almăjan, iar moderator al evenimentului va fi scriitoarea și jurnalista Veronica Balaj.

Prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, fost şef al Clinicii II Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara, este semnatarul a peste 50 de volume de specialitate și literatură, cu numeroase articole publicate în reviste de prestigiu din țară și din străinătate. Este membru al Uniunii Mondiale a Medicilor Scriitori şi al Academiei de Științe Medicale din România. Este laureat al Premiilor Academiei Române, Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara și deținător al multor altor funcții și distincții.

 

Print Friendly, PDF & Email