Medici din toată ţara testează ozonoterapia, la Timişoara

În premieră în Timişoara, într-o sală de fitness se face ozonoterapie, un tratament revoluționar pentru o serie de afecţiuni. 20 de medici din țarp vin să testeze acest procedeu.

 

20 de medici din țară participă la Timişoara, în perioada 11-13 mai, la Cursul Internațional de Ozonoterapie organizat de Societatea Română de Ozonoterapie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara, și Centrul de Ozonoterapie, în colaborarea cu centrul medical MedPoint.

Ozonoterapia este un tratament revoluționar, cunoscut pentru efectele de vindecare a afecţiunilor reumatice, artrozelor, lombosciaticii, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. De asemenea, poate fi aplicată cu succes în tratamentul oricărui sindrom dureros. Datorită acţiunii sale de ameliorare a metabolismului şi de protejare a vaselor sanguine, ozonoterapia este eficientă şi recomandată în tratamentul complicaţiilor diabetului zaharat, dar și pentru creşterea perfomanţelor fizice şi intelectuale.Ozonoterapia este deja folosită cu succes in SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Spania, Brazilia, Cuba și Mexic.

Cursul se defăşoară pe perioada a trei weekenduri consecutive, începând cu 12 mai, la Smartfit Studio.

Print Friendly, PDF & Email