Medic ginecolog din Timișoara, prins în flagrant luând mită (VIDEO)

O doctoriţă ginecolog de la Spitalul „Odobescu”, din Timișoara, a fost prinsă în timp ce lua mită 450 de lei. Flagrantul organizat de ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție Timiș a avut loc după un apel la linia verde anticorupție 0800.806.806.

 

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au prins în flagrant un medic, la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical”, se arată un comunicat al DGA, citat de Agerpres.

În urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a DGA faptul că un medic ginecolog de Spitalul „Odobescu”, din Timișoara, Elena Maria T., ar fi pretins 350-400 de lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.

„Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat în dimineața acestei zile prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei”, se mai arată în comunicatul DGA.

Față de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

Print Friendly, PDF & Email