Medaliile UVT Liberty Marathon, semnate de campioană olimpică la natație Camelia Potec

Foto: Facebook Camelia Potec

Alergătorii care parcurg, anul acesta, o cursă în cadrul UVT Liberty Marathon vor fi răsplătiți cu o medalie semnată de Camelia Potec, campioană olimpică la natație.

 

Medalia semnată de Camelia Potec le va fi oferită participanților care finalizează cursa pentru care s-au înscris (de la 2 la 42 km), în cadrul kitului de participare. Kitul va cuprinde, alături de medalie: tricoul tehnic Liberty 2020, diploma de participant,  o mască, pentru a nu uita că suntem #Liberty chiar și într-o perioadă ca aceasta şi patru produse dm drogerie markt România, partener al UVT în organizarea Liberty Marathon.

Kiturile, transmit reprezentanţii UVT, vor fi trimise prin curier pe adresa de corespondență furnizată la înscriere, expedierea urmând a avea loc într-un interval de maxim 2 săptămâni de la data validării cursei.
Camelia Potec este o sportivă exemplară, olimpică într-o cursă de natație de mare viteză, dar și o cunoscută „maratonistă” a ambiției, talentului și energiei debordante. Semnătura de încredere a Cameliei Potec, inscripționată pe medalia acestei ediții a Liberty Marathon 2020, îi va atrage pe participanți și îi va inspira, pentru o cursă de alergare memorabilă”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Camelia Potec a câştigat medalia de aur la înot în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, la proba de 200 metri liber, fiind în  momentul de faţă preşedintele Federației Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

Print Friendly, PDF & Email