Maternitatea Bega din Timișoara, modernizată pentru prima dată din 1990

Managerul Spitalului Județean din Timişoara anunţă că au fost finalizate lucrările de modernizare a Maternităţii Bega.

 

Clinica de Obstetrică și Ginecologie Bega, aflată în subordinea Sptalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, a fost refăcută în urma unei investiții de 1,5 milioane de lei asigurată de Consiliul Județean Timiș. Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean, declară că aceasta este prima intevenție majoră adusă maternității după 1990.

Au fost efectuate lucrări de renovare şi modernizare a holurilor şi a unei părţi a saloanelor. Pentru prima oară a fost renovat şi demisolul spitalului unde vor funcţiona spaţii anexe, unitatea de transfuzii şi un compartiment de servicii de prevenire a infecţiilor nosocomiale, amenajându-se şi un salon pentru mamele însoţitoare.

Până în anul 2015, Maternitatea Bega a Spitalului Judeţean Timişoara a beneficiat de mici retuşuri în ceea ce priveşte imaginea şi condiţiile de clinică. Din 2015, reparaţiile au însemnat o prioritate pentru conducerea unităţii sanitare, iar anul acesta maternitatea a căpătat o nouă înfăţişare, astfel încât acum putem spune că beneficiem de o clinică de obstetrică şi ginecologie modernă la cel mai înalt nivel”, a declarat la Radio Timişoara Marius Craina.

Print Friendly, PDF & Email