Măsuri de sănătate și siguranță sporite, la Wizz Air, de la 1 mai

Foto: Wizz AIr

Wizz Air a anunțat astăzi că începând cu 1 mai introduce măsuri adiționale de igienă pentru a asigura sănătatea și binele clienților și echipajelor.

 

Noi protocoale – în conformitate cu reglementările oficiale – vor fi impementate de Wizz Air pentru a asigura sănătatea pasagerilor și a echipajului și pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord, anunță azi reprezentanții companiei aeriene.

Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și să efectueze orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. Utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor – acolo unde sunt disponibile – și verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi sunt recomandate cu tărie de către compania aeriană pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecții, pasagerii sunt rugați să adopte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și al debarcării”, transmit oficialii Wizz Air.

Aceștia mai spun că, deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, și echipajul, și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului. În plus, echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății cu mijloace contactless, în timpul cumpărăturilor la bord, sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Wizz Air transmite că va continua programul său de curățenie zilnic strict pentru toată flota în exploatare, toate aeronavele fiind dezinfectate peste noapte, în conformitate cu instrucțiunile oficiale.

 

Print Friendly, PDF & Email