Marius Dugulescu, candidatul PMP la funcția de primar al Timișoarei

Marius Dugulescu PMP Timisoara Foto Arhiva personala34 de membri ai PMP Timişoara şi liderul organizației, Marius Dugulescu, și-au depus, ieri, candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Timișoara.

 

Odată cu candidaurile, am depus și listele prevăzute de lege pentru susținerea acestora. Din păcate însă, semnăturile au fost strânse foarte greu în stradă, întrucât primarul nu ne-a aprobat corturile”, afirmă Marius Dugulescu, preşedinte al PMP Timişoara, candidat al PMP la funcția de primar al municipiului.

Acesta se declară, însă, optimist în privinţa rezultatului alegerilor, în contextul în care, spune el, 80% dintre candidații PMP sunt oameni obișnuiți, care nu au mai făcut politică: „Pornim cu foarte mare încredere, pentru că venim înaintea electoratului cu o listă de oameni cinstiți, oameni curați, 80% dintre ei sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care s-au săturat să fie mințiți, înșelați de politicienii care promit multe și, odată ajunși la putere, uită de nevoile cetățenilor de rând, uită de implicarea lor pentru rezolvarea problemelor orașului Timișoara. De multe ori, aceste persoane care au ajuns să fie alese s-au îngrijit mai mult de propriile lor cariere și buzunare, decât de interesele celor mulți.”.

Depunere Dosare candidatura PMP TimisCandidatul PMP la Primăria Timișoara se declară convins că timișorenii se vor regăsi în programul său electoral, ce va fi prezentat odată cu începerea campaniei și care, anunţă el, este centrat pe drepturile constituționale: dreptul la sănătate, dreptul la educație, dreptul la un mediu sănătos și dreptul la informare. De asemenea, Marius Dugulescu vrea ca Timișoara să fie din nou, un etalon al civilizației: „Îmi doresc ca Timișoara să devină un oraș cu adevărat european, să devină un oraș curat și, mai mult decât orice, noi toți ne dorim ca Timișoara să devină un oraș respectat, așa cum a fost imediat după Revoluția din 1989. Astăzi, din păcate, Timișoara este de multe ori este un subiect comic pentru presă și pentru cititorii mass-media, cu tot felul de subiecte care ne fac mai puțin cinste.”

Print Friendly, PDF & Email