Marilen Pirtea: „Timișoara și Timișul au nevoie de un parteneriat onest și constructiv între PNL și USR-PLUS”

Sursă foto: Facebook Marilen Pirtea

Prim-vicepreședinte al PNL Timiș, Marilen Pirtea, face un apel PNL şi la alianţa USR – PLUS pentru asumarea, în acest nou mandat de administrare locală, a unui Acord de guvernare, pentru o bună și transparentă administrare a Timișoarei și a Timișului.

 

„Indiferent de persoane sau de sensibilități, buna guvernare locală nu poate avea sustenabilitate decât atunci când trece dincolo de orgoliile personale și se orientează pe bază de repere ale unui program administrativ. În acest nou mandat de administrare locală, Timișoara și Timișul au nevoie de un parteneriat onest și constructiv între PNL și USR-PLUS, pe baza unui Acord de guvernare locală”, declară deputatul Marilen Pirtea, prim-vicepreședinte al PNL Timiș.

Acesta mai spune că obținerea unor majorități locale în consilii este relativ ușoară, prin numărul mandatelor obținute în scrutinul din 27 septembrie de către PNL și USR-PLUS, dar puterea de dragul puterii nu are niciun viitor. „Majoritățile ce ar putea fi realizate doar pentru instalarea conducerilor executive, fără obiective asumate politic pentru noul mandat administrativ, nu sunt decât majorități fragile”, atrage atenţia Marilen Pirtea.

Acesta consideră că PNL Timiş și alianţa USR-PLUS Timiş au maturitatea de a-și asuma un Acord de guvernare, pentru buna și transparenta administrare a Timișoarei și a Timișului.

Print Friendly, PDF & Email