Mănuși medicinale și materiale de protecție vândute ilegal la Timișoara

Foto: Poliția Română

Poliţiştii timişoreni au confiscat de la un bărbat care comercializa ilegal, într-o piaţă volantă din Timişoara, aproape 42.000 de mănuşi şi mari cantităţi de dezinfectanţi, bonete, tălpi, măşti, anunță Agerpres.

 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost prins de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Timiş comercializând  în mod ilicit măşti şi mănuşi aparţinând unei societăţi comerciale, la preţul de 7 lei/masca şi 40 lei cutia cu 100 bucăţi de mănuşi, declară purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

Poliția a dispus confiscarea a 41.700 mănuşi, 105 litri de produs dezinfectant, 10 pungi cu bonete, 1.000 bucăţi tălpi, trei pungi cu măşti fără filtru şi 24 măşti de protecţie cu filtru, produse care aparțineau unei societăți comerciale.

Poliţiştii continuă verificările, împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi a Protecţiei Consumatorului, în vederea documentării întregii activităţi a societăţii comerciale respective.

Print Friendly, PDF & Email