Mansarda unui bloc de pe strada Mehadia, din Timișoara, mistuită de flăcări

Foto: Lau / ISU Timiș

60 de pompieri cu 11 autospeciale de stingere, două autospeciale de lucru la înălțime, două autospeciale de primă intervenție și comandă și cinci echipaje SMURD au intervenit de urgență, în dimineața aceasta, pentru stingerea unui incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Mehadia din Timișoara.

 

Când au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga mansardă a blocului, aproximativ 1300 mp fiind înghițiți de flăcări uriașe și fum, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Intervenția rapidă a pompierilor a dus însă la limitarea proporțiilor dezastrului și la salvarea multor vieți. Echipajele de căutare-salvare care au pătruns în imobil au evacuat aproximativ 60 de persoane, adulți și copii, și mai multe animale de companie.

Foto: Lau / ISU Timiș

În acest moment, incendiul este lichidat, oamenii sunt în siguranță, iar pompierii lucrează încă la fața locului pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale acestei tragedii.

Suntem alături de familiile care și-au pierdut locuințele în această dimineață și, alături de autoritățile publice locale, am identificat spații temporare pentru cazarea acestora”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Print Friendly, PDF & Email