Mandate de arestare pentru spărgătorii casei de pariuri din Timişoara

Cei trei tineri care au fost prinşi în flagrant  în timp ce încercau să spargă o casă de pariuri din Timişoara, au fost arestaţi preveniv.

Casa pariu PolitieCei trei – Ionel, de 26 de ani, B. Gheorghe, de 24 de ani, şi V. Adrian, de 23 de ani, care au vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, toţi din Timişoara –  au fost prinşi de poliţişti săptămâna tre­cută, în timp ce încercau să spargă o casă de pariuri de pe Calea Toronta­lului. În timpul spargerii, aceştia aveau feţele acoperite cu cagule.

Cei trei au fost ridicaţi de poliţişti şi au fost duşi la audieri la Secţia 5 Poli­ţie din Timi­şoara. Asupra lor au fost găsite mai multe obiecte pe care le foloseau la comiterea jafurilor.

Surse din rândul ancheta­torilor spun că cei trei – moni­torizaţi de mai multă vreme de Poliţie – au comis încă trei ja­furi, toate date la case de pariuri, unde intrau noaptea, având cu cagule pe faţă, şi de unde plecau cu sume cuprinse  între 5.000 şi 10.000 de lei. Conform anchetatorilor, gru­parea era monitorizată de mai mult timp.

Cei trei, prezentaţi Par­che­tului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au pri­mit mandate de arestare pe 29 de zile.

Print Friendly, PDF & Email