Majoritatea timişorenilor se opun extinderii, pe aceeaşi locaţie din Timişoara, a fabricii de anvelope Continental

Peste 10.000 de răspunsuri a strâns sondajul de opinie iniţiat pe Facebook de primarul Timişoarei, pe tema extinderii pe aceeaşi locaţie a fabricii de anvelope Continental. Majoritatea celor care au răspuns resping ideea.

 

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, recent, că fabrica de anvelope Contintental intenţionează să îşi extindă capacitatea de producţie şi, la începutul lunii, a iniţiat pe pagina sa de Facebook un sondaj de opinie, întrebând cine e pentru extindere şi cine, împotrivă.

„Acum doresc să se extindă. Culmea tupeului, aș spune. Noi nu o să dăm autorizație pentru asemenea extindere. Am și sprijinul cetățenilor și îi rog să intre pe Facebook și să voteze, eu nu le spun cum să voteze, să se exprime fiecare cum dorește. Sunt două variante de răspuns: «Sunt de acord cu extinderea» sau «Sunt împotriva extinderii»”, a declarat primarul Timișoarei, la Radio Timişoara.

Acesta a mai spus că o cerere oficială pentru autorizarea extinderii nu a fost depusă, aflând informaţia pe surse.

Sondajul s-a încheiat ieri seară, la acesta răspunzând, potrivit edilului, peste 10.000 de persoane. Majoritatea, 80 la sută, s-au pronunţat împotriva extinderii pe aceeaşi locaţie a fabricii de anvelope Continental.

Mulţumesc pentru implicare. Vă asigur că părerea dumneavoastră, a celor care faceţi parte din majoritate, contează. Nici a celorlalţi nu este ignorată, îi asigur de respectul meu şi pe dânşii, atâta că voi acţiona cum vrea majoritatea. Iar majoritatea spune clar: Nu extinderii pe aceaşi locaţie (se subînţelege, nu extinderii în Timişoara)”, scrie Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email