Majorarea impozitului pe clădirile neîngrijite din Timişoara, în dezbatere publică

Majorarea impozitului pe clădirile neîngrijite este una din temele următoarei dezbateri publice organizate de Primăria Timişoara. A doua temă vizată este sprijinul financiar pentru creșterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor din zonele prioritare de intervenție din oraş.

 

Dezbaterea publică va fi organizată marți, 8 iunie, de la ora 17, prin platforma online Zoom, pe marginea următoarelor proiecte de hotărâri:

Proiect de hotărâre pentru aprobarea Procedurii cadru privind majorarea impozitului pe clădirile neîngrijite / degradate situate în intravilan;

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru aplicarea Programului de sprijin financiar pentru creșterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor din zonele prioritare de intervenție din Municipiul Timișoara.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectele de hotărâri supuse dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 7 iunie, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 7 iunie, ora 12, intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție, la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectelor de hotărâri aflate pe ordinea de zi. Durata maximă de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant.

 

Print Friendly, PDF & Email