Maia Morgenstern, în “Tangou final”, alături de fiul său

Foto: Oana Monica Nae / Teatrul Evreiesc Bucureşti

Maia Morgenstern revine la Timișoara, de data aceasta cu un spectacol special, aceasta fiind prima montare în care joacă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor.

 

Tangou final, de Mario Diament, spectacolul în care Maia Morgenstern joacă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor, spune o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, cândva o stea. Personajele sunt Valeria Durand şi Diego. Spectacolul prezintă povestea unei mari actrițe ce se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existenţe. Actriţa interpretează o fostă stea de cinema care ura ziariştii pentru că i-au distrus viaţa şi cariera, dar acceptă să dea un ultim interviu. Povestea este simplă, dar cu o mare încărcătură emoţională. Ea, fosta stea de cinema, este silită de false împrejurări să-şi dezvăluie trecutul tenebros unui ziarist care a idolatrizat-o, măcinat el însuşi de propriile complexe. Un interviu nonconformist, care nu va ajunge niciodată în paginile ziarului. Pentru că răzbunarea fostei dive va fi cruntă.

Tangou final, un spectacol al Teatrului Evreiesc din Bucureşti, regizat de Moshe Yassur, va fi jucat la Timişoara luni, 8 aprilie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române.

Biletele pentru unica reprezentația a acestui spectacol, în actuala stagiune costă, în funcție de loc, 60 sau 80 de lei și au fost puse în vânzare la Agenția Operei.

Print Friendly, PDF & Email