Mai multe magazine și parcul din Iulius Town, redeschise din 15 mai

Zara, Peek&Cloppenburg, H&M și parcul se numără printre locațiile cu acces din exterior, care se redeschid în Iulius Town de azi.

 

„Din 15 mai, ne relaxăm la Iulius Town, cu responsabilitate și grijă față de cei din jur! Dacă ți-a fost dor de parcul din inima ansamblului, acum te poți bucura din nou de soare, natură și mișcare în timpul dedicat familiei tale. În plus, branduri fashion îndrăgite s-au alăturat locațiilor deja deschise în Iulius Town, pentru un refresh”, anunță reprezentanții Iulius Town Timișoara.

Zara, Peek&Cloppenburg și H&M, locații care au acces direct din exterior, se redeschid din 15 mai. Programul lor este zilnic va fi între orele 12-20.

De asemenea, se redeschide, în același orar, Breathless Barber Shop. Pentru siguranța clienților, sunt implementate măsuri de protecție, precum realizarea dezinfecției în permanență a spațiilor și echipamentelor, obligativitatea purtării măștilor, păstrarea distanței minime de siguranță, asigurarea substanțelor dezinfectante și respectarea cu punctualitate a programărilor.

În continuare, timișorenii au la dispoziție locațiile cu servicii alimentare, farmaceutice, veterinare și de curățătorie deja funcționale: Hypermarketul Auchan (deschis între orele 8-22), dm drogherie markt (de la ora 10 la ora 20), La Ciambella (12-20). Help Net (8-21), Enigma (10-20), Perla Wet & Dry (12-20) și Lava&Cuce (10-18), spălătoria auto Alma Aqua Touch (12- 20) și Inmedio (12-20). Serviciile medicale oferite de Policlinica Regina Maria sunt accesibile în intervalul orar 7.30- 20. Preparatele preferate pot fi comandate prin platforme delivery sau în regim to go, de la Taco Bell, Noodle Pack, Pizza Hut și Daily. Programul locațiilor deschise este disponibil pe www.iuliustown.ro. Pentru animale de companie funcționează Animax  și Zoomania (ambele, în intervalul orar 12- 20). Tot pentru animale, de luni, 15 mai, sunt disponibile serviciile de înfrumusețare oferite de Igor Land, între orele 10-19.

De asemenea, se redeschide pentru public Iulius Gardens. Pentru a fi cu toții în siguranță, reprezentanții Iulius Town roagă vizitatorii să păstreze distanța socială și să își toate măsurile de protecție.

Print Friendly, PDF & Email