Mai mult de zece la sută din numărul total de cazuri Covid din Timiş sunt cadre medicale

Timişul se apropie de 1.500 de cazuri Covid-19, mai mult de zece la sută fiind cadre medicale, conform centralizărilor realizate de Prefectura Timiş.

 

15 persoane depistate pozitiv la testul Covid se află în carantină în Timiş, alte 43 persoane intrând în izolare, în ultimele 24 de ore, transmite Prefectura Timiş.

În judeţ, numărul total de persoane confirmate Covid-19 a ajuns la 1.432, din care 159 sunt cadre medicale. Focare de infecţie cu Coronavirus au fost în mai multe unitpţi sanitare din judeţ: Spitalul CFR din Timişoara, Spitalul Municipal Timişoara – Maternitatea Odobescu, Centrul de îngrijiri paliative Oncohelp Timişoara şi, cel mai nou, descoperit ieri, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara. Din numărul total de persoane confirmate Covid-19, 58 au fost depistate în ultimele 24 de ore, în urma realizării a 1.789 de teste.

În spitalele din Timiş sunt internate 196 de persoane infectate cu acest virus, 15 fiind la Terapie Intenivă, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. În ultimele 24 de ore nu a fost înregistrată nicio externare la cerere.

Noul coronavirus a făcut până acum 76 de victimeîn Timiș, un pacient pierzându-şi viaţa ieri.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că, în ultimele 24 de ore, a finalizat 32 de anchete epidemiologice, având în desfăşurare alte 26.

 

Print Friendly, PDF & Email