Mai mult de o treime din numărul de noi cazuri de covid-19 din Timiş, depistate la Timişoara

Numărul persoanelor din Timiş confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, este de 32 – după ce, cu o zi înainte, au fost doar trei cazuri –, cifră rezultată în urma a 1.545 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 32 de persoane confirmate pozitiv la testul covid sunt, majoritatea din Timişoara – 12, din Lugoj şi Lenauheim, unde s-au înregistrat câte trei noi cazuri, câte două la Ghiroda şi Ohaba Forgaci şi câte un caz la Begheiu Mic (Făget), Jdioara (Criciova), Sânnicolau Mare, Denta, Voiteg, Iohanesfeld (Otelec), Moșnița Nouă, Dumbrăvița, Gătaia şi Tapia.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în judeţ numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de115, dintre acestea 18 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, dar până acum, în timiş, noul coronavirus a răpus fiind de 149 de oameni.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în ultimele 24 de ore, a finalizat 25 de anchete epidemiologice, alte şapte noi fiind în curs de desfăşurare. În judeţ, ieri au fost carantinate 32 de persoane, iar trei au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,44 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email