Mai mult de jumătate din organizaţia PNL Recaş a trecut la PMP

marinel-pascaOrganizația Partidului Mișcarea Populară Timiș anunţă că a preluat mai mult de jumătate din numărul membrilor PNL Recaș, în frunte cu fostul şefal filialei şi fost primar al orașului.

 

40 de membri ai PNL Recaş au decis că nu mai pot continua să își desfășoare activitatea sub coordonarea actualului președinte al organizației judeţene și s-au alăturat PMP Timiş. Printre aceştia este şi președintele PNL Recaș şi fost primar al orașului, Marinel Pașca (foto). Începând cu anul 1996, acesta a fost consilier local, viceprimar și primar, timp de două mandate, al Recașului.

După 20 de ani în care am fost membru în cadrul aceluiași partid, am decis să îmi dau demisia din PNL, din cauza implicării negative a domnilor Robu Nicolae și Alin Popoviciu în organizația Recaș. La fel de greu a cântărit și faptul că desemnararea candidatului pentru funcția de primar al orașului Recaș a fost tărăgănată până în ultimul moment, ceea ce a compromis rezultatul alegerilor locale din iunie 2016”, îşi motivează decizia Marinel Paşca.

Acesta mai spune că vulnerabilizarea echipei PNL Recaş a fost cauzată, cu precădere, de divergențele dintre foștii PDL-iși și vechii PNL-iști. Alături de Marinel Paşca au plecat din PNL Recaș încă 40 de persoane, ceea ce reprezintă peste 60% din numărul membrilor.

În urma alegerilor din luna iunie, Marinel Paşca a obţinut un nou mandat de consilier local. „Cu toate acestea și-a prezentat demisia din cadrul organizației PNL și din Consiliul Local Recaș, preferând să se alăture echipei PMP Timiş”, anunţă, într-un comunicat PMP Timiş.

Print Friendly, PDF & Email