Mai mult de 700 de democrat-liberali din vestul ţării pleacă la mitingul anti-Guvern de la Bucureşti

Se mizează pe mobilizarea a peste 20.000 de persoane

Alin Popoviciu (4)Reprezentanții P.D.L. Timiş anunţă că pleacă, în seara aceasta, în număr mare spre București, la mitingul despre care deputatul Alin Popoviciu spune că este organizat doar de P.D.L., pentru P.D.L.”.

Deputatul democrat-liberal Alin Popoviciu declară că mai mult de 700 de persoane din partea de vest a țării se vor afla sâmbătă, de la ora 11, în Piața Victoriei, la mitingul organizat de P.D.L.

Acesta a anunțat că organizatorii mizează pe mobilizarea unui număr de peste 20.000 de persoane, și aceasta pentru a putea demonstra că „P.D.L. este un partid puternic, mobilizat și pe picioarele lui”.

Deputatul democrat-liberal a mai precizat că manifestanții vor mărșălui spre Guvern, unde vor solicita demisia Cabinetului Ponta, „ca să nu mai fie discuții că P.D.L. nu face opoziție”, a explicat Alin Popoviciu, enumerând și împrejurările în care P.D.L. a intervenit, ca partid de opoziție, pentru apărarea valorilor statului de drept:

P.D.L. a depus cinci contestații la Curtea Constituțională, datorită cărora, acum, parlamentarii nu au superimunitate. Descentralizarea lui Dragnea a fost blocată la Curtea Constituțională tot de către P.D.L. Modificările la Codul Penal au fost blocate tot de către noi. Și am depus și șapte moțiuni simple, pentru că doar acest gen de moțiune putem noi acum depune, privind alte subiecte controversate, cum a fost cazul privatizării Oltchim, a C.F.R. Marfă.

Referitor la recentele demisii din P.D.L., Alin Popoviciu a apreciat că în acest moment nu mai există semnale că ar mai pleca cineva și a adăugat că nu ar exista motive de plecare de la un partid care întrunește 19 – 20% din preferințele electoratului înspre un partid situat acum la 3 – 4% în sondaje. Pleci dacă nu te mai regăsești și crezi că în alt partid îți va fi mai bine, afirmă Alin Popoviciu, precizând că, tocmai din acest motiv, mitingul de sâmbătă de la București va fi organizat doar de P.D.L., deși s-au autoinvitat și alții. E bine să ne arătăm fiecare forța de care dispunem.

Prin manifestul care anunţă mitingul de sâmbătă, din Piaţa Revoluţiei, din Bucureşti, organizatorii lansează însă un mesaj către toţi românii care simt că “România se află pe un drum greşit”, să li se alăture, pentru a arăta guvernării U.S.L. că “românii s-au săturat de minciunile lor şi de ipocrizia cu care guvernează această ţară” .

Print Friendly, PDF & Email