M10 Timiş acuză „proiectul fotbalistic eșuat al domnului Robu-USL”

Meci ACS Poli TimisoaraFiliala Timiş a partidului M10 acuză convocarea de urgență a Consiliului Local din 3 martie, pentru discuţii privind achiziționarea de servicii juridice, în vederea formulării apărării, în contradictoriu cu decizia Curții de Conturi privind finanțările cluburilor sportive din bugetul local, susţinând că aceasta exprimă lașitatea cu care administrația locală înțelege să își trateze propriile hotărâri.

 

Prin externalizarea serviciului juridic strict pe acest subiect, administrația locală sau încearcă să nege capacitățile profesionale ale Direcției Juridice din instituție, sau încearcă să își ascundă ilegalitățile bugetare făcute de autorități în ceea ce privește finanțarea clubului de fotbal”, se arată într-un comunicat al M10 Timiş, trimis redacţiei.

Marius Maleta, purtătorul de cuvânt al M10 Timiş, acuză şi gradul de lașitate a PSD Timiș, despre care spune că este „legat de un adevărat Alzheimer selectiv moral care le permite colegiilor lui Iliescu să uite că la ședința de consiliu local din data de 4 aprilie 2013 au votat in corpore alocarea bugetară pentru ACS Poli Timișoara.

Marius Maleta atrage atenţia că, atunci când politica se suprapune administrației locale, se nasc monștri, „exact ca și proiectul fotbalistic eșuat al domnului Robu-USL”. Adăugând că observă că problemele presante ale urbei (grad de îndatorare, pasajul Jiul, proiecte nefinalizate) sunt trecute pe locul secund doar pentru a se găsi o soluție promisiunilor electorale nerealizate ale administrației. „Având în vedere bugetul sărăcit al orașului Timișoara, din cauza creditelor deja angajate de Primărie, trebuie să observăm că amânarea licitației de la pasajul Jiul, prin contestarea în instanță, prinde bine primarului”, este de părere Marius Maleta. Care mai spune că evitarea haosului rutier provocat de lucrările de la acest pasaj, până după alegerile locale, este varianta convenabilă politic, în tot acest timp primarul „putându-și ascunde incompetența managerială şi administrativă în spatele auto-victimizării”.

Print Friendly, PDF & Email