Ludovic Orban, la Timișoara: „Sunt împotriva traseismului politic”

Foto: Guvernul României

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat azi, la Timişoara, că nu este de acord cu traseismul politic şi a cerut presei să trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, potrivit Agerpres.

 

Nu sunt de acord cu traseismul politic. Eu sunt membru al aceluiaşi partid politic în care m-am înscris din septembrie 1990. Avem o decizie a Biroului Politic Naţional privitor la cooptarea de primari. Sunt decizii care au fost luate, acum nu mai poţi întoarce lucrurile. Dar chiar mă deranjează când văd că se arată cu degetul doar în direcţia PNL. Vă rog să urmăriţi candidaturile tuturor formaţiunilor politice şi veţi vedea că toate acestea au luat candidaţi de la alte partide politice, nu numai PSD, ci şi altele au luat membri ai PNL cu sutele, candidând pe listele lor. Sunt împotriva traseismului politic şi sunt convins că mass-media trebuie să prezinte traseismul politic, dar în mod obiectiv, privitor la toate formaţiunile politice”, a declarat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări a presei, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a vizitat, azi, şantierul Centurii de sud a Timişoarei, care va face legătura cu Serbia şi a discutat cu lideri locali din domeniul Sănătăţii, în contextul pandemiei de coronavirus.

În prezenţa premierului au fost semnate două contracte ale Primăriei Timișoara pentru dotarea a două centre sociale din Timişoara în actualul context pandemic şi pentru proiectul „Creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului Sars-CoV-2”.

Print Friendly, PDF & Email